Home / Astro Ria Drama Sweet Dreams lakonan Ben Amir dan Mira Filzah

Astro Ria Drama Sweet Dreams lakonan Ben Amir dan Mira Filzah

Astro Ria Drama Sweet Dreams lakonan Ben Amir dan Mira Filzah. Kepala Bergetar Sweet Dreams. Info Bergetar Sweet Dreams Astro Ria HD. Myinfotaip Sweet Dreams.

Astro Ria Sweet Dreams Episod

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16
Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episod 24
Episod 25 Episod 26 Episod 27 Episod 28
Episod 29 Episod 30

Astro Drama Sweet Dreams Mira Filzah and Ben Amir

Kepala Bergetar Sweet Dreams SINOPSIS

Puteri yang menerima gelaran Queen Kelam Kabut atau “Minah Clumsy”, sudah cukup identik dengannya sejak kecil. Selepas semua tiang dan dinding telah pecah, ia telah jatuh banyak kali di longkang.

Ia adalah malang atau dia mempunyai masalah koordinasi fizikal yang tidak seimbang. Walau bagaimanapun, satu siri peristiwa malang tiba-tiba berubah dengan rupa seorang lelaki misterius yang sering menyelamatkannya. Tidak ada masa untuk mencium tanah, tubuhnya dialu-alukan. Dia tidak dapat mengatasi masalah itu, tangannya disatukan. Menariknya, lelaki itu datang tanpa isyarat.

Astro Drama Sweet Dreams Mira Filzah and Ben Amir

Qash Adam adalah pelukis yang sentiasa bermimpi tentang perkara-perkara buruk yang akan berlaku. Kesengsaraan yang dialami pada masa lalu tertekan dan dia tinggal di pengasingan. Anugerah yang diberikan menjadikan seluruh tubuh berasa berat.

Dihina, dikosongkan dan didera kerana mempunyai kuasa ajaib, membuatnya menolak apa-apa bentuk hubungan dengan lelaki. Dia tertekan, ini adalah lebihan atau kutukan untuknya. Impian datang dengan luar biasa. Ia datang dengan tanggungjawab yang besar.

Astro Drama Sweet Dreams Mira Filzah and Ben Amir

Walau bagaimanapun, rupa wajah dalam impiannya meletakkan Qash dalam keadaan kesilapan. Banyak peristiwa yang menyeronokkan, konflik dan salah faham berlaku ketika orang miskin memenuhi wira. Rahsia rahsia itu ditemui.

Walau bagaimanapun, seperti perbezaan antara Puteri dan Qash, ada perasaan halus untuk mengikat hati mereka. Berkahwin dan kemudian bercinta tanpa mengetahui akhir.