Home / Curi-Curi Cinta lakonan Aiman Hakim dan Zahirah Macwilson

Curi-Curi Cinta lakonan Aiman Hakim dan Zahirah Macwilson

Drama Curi-Curi Cinta akan memulakan penyiaran pada 29 April di slot MegaDrama Astro Ria. Ia adalah penyesuaian novel dengan tajuk yang sama, karya Siti Rosmizah. Drama ini diarahkan oleh Raja Ahmad Alauddin, tulisan-tulisan Rehal Nuharis dan pengeluaran SR One Sdn Bhd & Media Kreatif Yang Dihormati.

Curi-Curi Cinta lakonan Aiman Hakim dan Zahirah Macwilson

Pelakon
Aiman ​​Hakim, Zahirah Macwilson, Talha Harith, Uyaina Arshad, Melanie Tan, Adam Lee, Fauziah Nawi, Ku Faridah, Farisha Irwayu.

 

Curi-Curi Cinta Episod 1 Curi-Curi Cinta Episod 2 Curi-Curi Cinta Episod 3
Curi-Curi Cinta Episod 4 Curi-Curi Cinta Episod 5 Curi-Curi Cinta Episod 6
Curi-Curi Cinta Episod 7 Curi-Curi Cinta Episod 8 Curi-Curi Cinta Episod 9
Curi-Curi Cinta Episod 10 Curi-Curi Cinta Episod 11 Curi-Curi Cinta Episod 12
Curi-Curi Cinta Episod 13 Curi-Curi Cinta Episod 14 Curi-Curi Cinta Episod 15
Curi-Curi Cinta Episod 16 Curi-Curi Cinta Episod 17 Curi-Curi Cinta Episod 18
Curi-Curi Cinta Episod 19 Curi-Curi Cinta Episod 20

Lagu Tema / OST
Terlalu Teruja – Wany Hasrita
Syurga Ditunjuk Kaki Ibu – Aishah
Seize – Akim & Majistret

Sinopsis Curi-Curi Cinta
Cerita Intan Raihana dilahirkan dalam keluarga yang sukar. Dia malu dengan keadaan keluarganya, belum lagi ibunya adalah lelaki buta dari kemalangan maut. Bapanya meninggal dunia, dia juga membenci saudaranya Iskandar yang mendakwa menjadi punca kemalangan itu.

Dihubungkan dengan kekayaan Daniel Hakim, Intan merancang untuk memikat Daniel ketika dia mengetahui Daniel adalah sepupunya Fariza. Intan bersedia melakukan pelbagai cara untuk mendapatkan Daniel Judge. Walau bagaimanapun, hati Daniel Hakim telah dikunci untuk Fariza.

Pada suatu hari, Daniel terperangkap dan terpaksa bersatu dengan Intan. Daniel telah ditipu dalam perkahwinan mereka dan mahu membalas dendam. Dia mula mengatur rancangan untuk mengajar Intan. Tindakan Daniel telah menghancurkan impian Intan selama bertahun-tahun. Di sinilah Intan mula sedar dan berubah setelah diuji dengan banyak anggapan.

Apabila Intan disahkan hamil, kasih sayang itu mula putik. Tetapi ego membataskan segalanya. Heart Intan mati untuk Daniel dan meninggalkan Daniel. Daniel terus mencari Intan untuk memujuk Intan lagi.

Drama Curi-Curi Cinta lakonan Aiman Hakim dan Zahirah Macwilson Drama Curi-Curi Cinta lakonan Aiman Hakim dan Zahirah Macwilson