Home / Dramas Episod / Lelakimu Yang Dulu (2019) Episod 1 Live

Lelakimu Yang Dulu (2019) Episod 1 Live

Lelakimu Yang Dulu (2019) Episod 1 Live Kepala Bergetar. Nantikan Drama Lelakimu Yang Dulu Episod 1 (TV3) Myinfotaip, Tv3 Episod 1 Lelakimu Yang Dulu Myfilm4u. Infobergetar Lelakimu Yang Dulu Ep-1 (2019).

Nantikan drama adaptasi novel Lelakimu Yang Dulu karya Farah Darianna di slot Akasia TV3. Dibintangi oleh Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose. Bakal ditayangkan pada bulan September nanti.

Lelakimu Yang Dulu PELAKON
Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Syafnida Shuhaimi, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Jalaludin Hassan, Dian P.Ramlee, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Arryyan Petra
SINOPSIS Nantikan Drama Tv3 Lelakimu Yang Dulu Kepala Bergetar
Mengisahkan tentang Hazrul dan Daliya yang terpisah apabila Hazrul dimasukkan ke dalam penjara atas kesalahan merogol. Daliya yang terluka membawa diri bersama kandungan yang dirahsiakan daripada Hazrul.
Setelah dua tahun berpisah, Hazrul menemui Dailya dan mendapat tahu tentang kewujudan zuriatnya bersama si isteri. Lantas rancangan diatur untuk mendapatkan zuriatnya, Heidi Isyraf dan mahukan Daliya kembali padanya. Disamping itu, Nazli yang setia disisi Daliya juga menyimpan perasaan cinta terhadap Daliya.

Check Also

Biar Jadi Kaktus lakonan Uqasha Senrose dan Atoi Tohet TV2

Biar Jadi Kaktus (TV2) Episod 1 Live

Biar Jadi Kaktus (TV2) Episod 1 Live. Drama Biar Jadi Kaktus Episod 1 kepala bergetar 06. …